Celebració del concert de cloenda del curs 2013-2014

22 de juny de 2014

Ahir va arribar l’esperat dia per tots i vam celebrar el concert de cloenda del curs 2013-2014, que tot just ha acabat aquesta darrera setmana. Des de l’Escola de Música Núria Garriga podem dir que… va ser un èxit rotund! Estem molt orgullosos dels nostres alumnes, del nivell que van demostrar durant tot el concert, fos amb instruments individuals o en conjunt, dos estils totalment diferents. Sabem que és fonamental per als músics l’adquisició de competències com la de tocar en públic, que és l’objectiu pel qual molts dels nostres alumnes volen aprendre música. Gràcies a concerts com el que vam organitzar ahir, amb més de dues-centes persones de públic, els alumnes de l’escola són capaços d’adquirir aquesta competència tan important, i no només això, sinó que també serveix per veure el resultat de tot el treball realitzat. De vegades, els nervis poden jugar males passades, desconcentren totalment al músic, però s’ha de dir que ahir tots els participants van saber controlar-los molt bé i van tocar que semblava que portessin tota la vida dalt dels escenaris! Per molts d’ells, era el primer cop que tocaven en públic en un concert d’aquestes dimensions.

En acabar el concert, l’Escola de Música Núria Garriga va parlar amb un dels dos presentadors del concert, que a la vegada és alumne de l’escola, en Víctor Sánchez, i vam preguntar-li la seva opinió sobre el concert i com va ser l’experiència de presentar-lo. Això és el que ens va respondre: “M’ha sorprès molt positivament les actuacions dels alumnes, crec que tots han demostrat un nivell molt alt i han seleccionat les seves millors obres per poder lluir-se més, cosa que s’ha notat. El públic estava entusiasmat, des de l’escenari es veien tot de cares de felicitat al veure que els seus fills, familiars i amics fan actuacions com les que acabem de veure. Crec que tots hem gaudit molt del concert i aquí és quan te n’adones que val la pena totes les hores d’assaig prèvies per aconseguir aquest resultat. Pel que fa al tema de presentar, mai ho havia fet i m’ha sorprès molt que la gent m’anava parant a la sortida i felicitant-me, això no té preu. Espero haver estat a l’altura i que el públic hagi gaudit tant com jo ho he fet, una experiència que espero tornar a repetir molt aviat. Aprofito per donar les gràcies a la Núria Garriga per l’oportunitat i la confiança que ha dipositat en mi, i al meu company Adrià Mateos perquè ha estat un plaer fer aquest treball plegats, hem treballat els dos molt dur en aquesta última setmana per a que tot sortís com estava previst i no només és un gran presentador i músic, sinó que és millor persona. A veure si hi ha sort i l’any que ve repetim!”

Des d’aquí volem agrair la col·laboració de tots els professors de l’escola que van estar amb els alumnes; del tècnic de so Xavi Villar, el qual va realitzar un molt bon treball; d’en Rafael Delgado, que ens va permetre actuar al seu local; d’en Dani Morcillo, el qual va tocar la bateria durant tot el concert acompanyant les actuacions dels nostres alumnes; i dels presentadors Adrià Mateos i Víctor Sánchez, els quals van conduir totes les actuacions del concert de forma excel·lent.

Per últim, i no menys important, agrair a tots els alumnes que any rere any s’esforcen per donar el millor d’ells mateixos i fer concerts d’un alt nivell com el d’ahir, i també a tot el públic que hi va assistir, perquè sense ells, esdeveniments com aquests no serien possibles. Moltes gràcies i fins el curs que ve!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s