Important! Novetat per al curs 2014-2015

10 de setembre de 2014

Doncs aquest titular ho diu tot. Estrenem el nou programa de sensibilització i iniciació a la música, elaborat per qui serà el nou professor d’aquestes classes: l’Adrià Mateos.

Anteriorment, l’Escola de Música Núria Garriga comptava amb aquest tipus de cursos d’iniciació, destinats als alumnes més petits de la casa. Ara seguim aquest nou programa de continguts elaborats metòdicament per a un grau de realització encara més elevat, amb el principal objectiu que els més petits s’aproximin al món musical, descobreixin què és el que realment els crida l’atenció i, anant més lluny, aprenguin altres aspectes fonamentals com el treball a casa i la constància, dos aspectes requerits per la música.

La nova metodologia per aconseguir aquests objectius i n’aprenguin els continguts també ha sigut totalment renovada i dissenyada per a l’acompliment d’aquests, una metodologia innovadora on es barreja llenguatge musical, pràctica musical, body percussion, contes, cançons i diversió, molta diversió! Al cap i a la fi, es tracta que els alumnes aprenguin però que també gaudeixin d’allò que estan fent i s’ho passin bé.

Aquestes edats, entre 2 i 4 anys, són essencials per al correcte desenvolupament de les capacitats cognitives i emocionals, on els nens agafen com a punt de referència allò que més els agrada. Científicament, diversos estudis demostren que començar a fer música a aquestes edats ajuda al desenvolupament del cervell i de les capacitats celebrals i, no només això, sinó que s’adquireixen capacitats úniques que de cap altra manera es podrien adquirir. A més a més, els nens treballen les seves emocions i aprenen a controlar-les, i entren en una dimensió artística on prenen un alt grau de sensibilitat per les arts i la cultura, propiciant l’interès per aprendre més, considerada una competència fonamental.

Actualment, la demanda d’aquest curs ha crescut per aquest programa, per aquest motiu li hem donat una importància màxima i hem renovat tots els continguts i metodologia per a un aprenentatge més eficaç. Si esteu interessats, no dubteu en demanar més informació sobre les classes i el programa, estarem encantats d’ajudar-vos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s