Incorporació de quatre noves modalitats: el saxo, el clarinet, el tible i la flauta travessera

20 d’abril de 2014

Si fa gairebé tres mesos us comunicàvem que repreníem l’oferta de classes de violí i de viola, estem molt contents d’anunciar-vos que també incorporarem noves classes de quatre instruments aeròfons: el saxofon, el clarinet, el tible i la flauta travessera.

Les classes d’aquests instruments les impartirà el professor i músic Edgar Rodríguez, la més recent incorporació a l’equip de professors de l’Escola de Música Núria Garriga. Porta molts anys d’experiència en la docència musical, així com en la participació en nombroses orquestres i diverses formacions musicals. Podeu consultar la seva biografia a l’apartat de professors d’aquesta mateixa pàgina web.

Amb tot això, només ens cal recordar-vos que estem a la vostra plena disposició per qualsevol tipus de dubte o consulta que ens volgueu fer. Si esteu interessats en realitzar classes d’aquests instruments o de qualsevol altre, no dubteu en trucar-nos, enviar-nos un correu o venir a visitar-nos a l’escola i us informarem de les promocions vigents!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s