L’Escola de Música Núria Garriga es suma a la campanya #makeILvisible

Recordeu que fa un mes us explicàvem la nostra col·laboració amb el concert solidari pel Nepal? Seguint el nostre esperit més solidari, el que considerem un dels nostres valors fonamentals, des de l’Escola de Música Núria Garriga ens solidaritzem amb el col·lectiu de persones amb Intel·ligència Límit, conegut com IL. L’associació acidH és qui se n’encarrega.

En què consisteix l’IL? Es tracta de persones que es veuen excloses per la societat degut a les seves capacitats intel·lectuals. Malauradament, tenen un coeficient per sota del que la OMS considera adequat, el que comporta per a aquestes persones un dèficit d’habilitats socials i acadèmiques, treball i oci, entre altres. Per aquesta raó, dependran al llarg de la seva vida d’una persona per a tals activitats.

Però, nosaltres, què podem fer per ells? Aquest col·lectiu té un problema: no són visibles per a la societat. És poc conegut. Per això ens sumem a la campanya #makeILvisible. Consisteix en seguir el compte d’Instagram @acidh.il, fer-se una foto a la xarxa social i etiquetar aquest compte a la foto. Podreu veure fotos d’exemple a través del compte o del hashtag. No teniu Instagram? Tot i que aquesta seria una bona oportunitat per fer-se’l, també podeu col·laborar donant a “m’agrada” a la pàgina del Facebook “ACIDH”.

Des de l’Escola creiem en les causes socials tan importants com aquesta i donarem tot el nostre suport a l’organització. Entre tots podem fer que siguin visibles, i que tinguin una qualitat de vida millor. Us animem a tots a sumar-vos-hi a la causa i fer-vos un selfie ben original!! I no us oblideu de nominar a 3 amics i seguir la cadena 🙂

#makeILvisible

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s