Benvinguts a un renovat curs 2016/2017

Comencem el curs 2016/2017 amb un bon nombre de novetats. Us ho hem estat dient, i per fi presentem totes les novetats de cara al curs que tot just comença avui.

En primer lloc, canvi d’imatge: hem ampliat la web i ara tenim un nou logo!

Logo 3.0 NG

Obrim una nova secció a l’escola, l’Escola de Rock Sunday Mood, una àrea per tots aquells amants del rock, heavy, pop actual, jazz i contemporani, on s’impartiran les següents classes: guitarra elèctrica, baix, vocal coaching, saxo, bateria, combo i coral. Per tots aquells nous alumnes que feu la matrícula online per a alguna de les modalitats impartides a l’Escola de Rock Sunday Mood, la matrícula us sortirà gratuïta!

Una altra de les grans novetats és la coral de l’escola: hi haurà una coral que treballarà per una banda la tècnica vocal i per l’altra un repertori complet i variat en estils tan diversos com gòspel, jazz, rock, contemporani i fins i tot clàssic. L’objectiu és que l’alumne rebi una formació íntegra i completa per potenciar les seves capacitats vocals el màxim possible. La coral encara no té un nom, ja que els primers integrants de la mateixa durant aquest curs el decidiran tots plegats. La coral, a la seva vegada, es dividirà en tres grups més petits de mínim 6 persones, segons les edats, pel que tindrem la coral infantil, la juvenil i la d’adults, però aquesta divisió no vol dir necessàriament que sempre hagin d’actuar per separat.

Ampliem també el nostre ventall de classes amb dos nous instruments que s’incorporen a la nostra família: el calaix flamenc i la bateria. Al primer es treballarà principalment els estils de tangos flamencs, buleries, rumba i solera. El segon està inclòs, com hem vist, dins de la nova escola de rock.

No només les classes, sinó que els exàmens canvien. Quan un alumne faci l’examen del seu corresponent curs per passar al següent, rebrà un certificat de la nostra escola en cas d’aprovar satisfactòriament el curs, o bé rebrà un diploma si la nota és equivalent a 9 o superior. Si ho desitja, podrà fer els exàmens en institucions oficials, des de l’escola se li impartirà un curs de preparació.

També ens expandim més per la comunitat online: obrim nous comptes a Instagram i LinkedIn! Seguiu-nos a ambdues pàgines per anar veient les nostres publicacions i estar al dia de tot el que succeeix a l’escola!

I per últim, però no menys important, donem la benvinguda als nous professors que s’incorporen a l’equip, que no en són pocs: l’Ignasi Soler, el professor de coral i de cant; en Marino Garcimartín, el professor de saxo; en Luís Villegas, el professor de bateria; i la Marina Castillo, la professora de sensibilització i d’iniciació, la qual ha sigut exalumne nostra i la rebem de nou amb uns progressos a la seva carrera musical impressionants.

Les novetats no acaben aquí. Durant aquest any hem preparat altres sorpreses que anirem revelant poc a poc. Estigueu ben atents al blog i a la web!

Estem convençuts que aquest curs serà màgic i ple d’aprenentatge, del qual sortiran bons professionals del món de la música. Benvinguts al nou curs 2016/2017!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s