Cursos de cant i coral 2016/2017

Oblida’t dels conceptes cant i coral tal i com els coneixies. Redescobreix el treball de la tècnica vocal i el potencial de cantar individualment o en un grup coral amb els nostres programes de Vocal Coaching, impartits pel cantant, actor i directiu musical Ignasi Soler. Pots accedir a la seva fitxa de professor dins la nostra web, per tal de conèixer la seva àmplia i reconeguda trajectòria.

L’objectiu és que tu, l’alumne, rebis una formació íntegra i completa per potenciar les teves capacitats vocals el màxim possible. Aprendràs a treballar la tècnica, la interpretació en un ampli repertori, treballaràs estils diferents per a que vegis quins són els més adequats a la teva veu, i no només això, sinó que també aprendràs com cuidar correctament un instrument tan important com la veu, per a que el conservis sempre.

La coral treballarà per una banda la tècnica vocal i per l’altra un repertori complet i variat en estils tan diversos com gòspel, jazz, rock, contemporani i fins i tot clàssic. La coral encara no té un nom, ja que els primers integrants de la mateixa durant aquest curs el decidiran tots plegats. La coral, a la seva vegada, es dividirà en tres grups més petits de mínim 6 persones, segons les edats, pel que tindrem la coral infantil, la juvenil i la d’adults, però aquesta divisió no vol dir necessàriament que sempre hagin d’actuar per separat.

Et deixem el vídeo de presentació del curs que ha gravat l’Ignasi, per conèixer els avantatges que t’aportarà el Vocal Coaching.

Informa’t al 93 699 72 90 o a info@nuriagarriga.com. Enllaç a la nostra pàgina web.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s