El mètode per aprendre violí —by Francesc Jiménez

Coneixeu el nostre professor de violí Francesc Jiménez? A més de la seva tasca com a docent a la nostra escola, és violí solista i membre fundador de l’Orquestra de Cambra de Catalunya i ha col·laborat nombrosos cops amb orquestres tan prestigioses com l’Orquestra del Gran Teatre El Liceu i L’Orquestra de París.

Com a docent, és un expert dins del camp de l’ensenyament d’un instrument per a nens. Inspirat en el revolucionari mètode Suzuki, basat en la repetició i en l’educació de l’audició abans d’aprendre a llegir la música, en Francesc imparteix als seus alumnes un mètode propi que facilita l’aprenentatge tant dels més petits com d’aquells adults que comencen de zero.

Amb aquest model pedagògic, pensat per al violí i basat en les cançons del mètode Stradivarius, es va introduïnt l’aprenentatge de l’ús de les cordes progressivament, començant a tocar sense pinçar cap corda fins acabar realitzant combinacions de les quatre.

Us deixem els vídeos amb algunes de les cançons que s’ensenyen seguint les pautes d’aquest nou mètode. Qui havia dit que aprendre a tocar el violí era impossible?

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s