Descobrint al nostre equip – Ignasi Soler

El Vocal Coaching està de moda. Segurament coneguis aquest mètode d’assessorament de cant, en el qual es treballa la interpretació i el perfeccionament de la tècnica vocal. Si coneixes la nostra escola, sabràs que pots comptar amb els millors músics professionals per a la teva formació musical i artística. El Vocal Coaching no serà menys, i és per això que comptem amb l’expert d’aquest camp Ignasi Soler. Cantant, actor, professor, conferenciant i escriptor, ha viscut bastants anys a Bolívia on ha desenvolupat la seva carrera professional, destacant les seves importants participacions en programes de televisió nacional del país, així com les múltiples gires que ha realitzat amb diferents orquestres.

Fa un parell d’anys, el diari La Patria (Oruro, Bolívia) publicava un article sobre un dels seus tallers de cant. Us el deixem en el blog per a que el pogueu llegir!

Tens ganes de saber com és una classe de Vocal Coaching amb l’Ignasi? Informa’t ara al 93 699 72 90, a info@nuriagarriga.com o bé visitant-nos al C/Cervantes 50 2n 2a per començar la teva nova aventura musical. T’explicarem el nostre sistema de classes i les promocions disponibles.

IMG-20170228-WA0003.jpg

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s