Noves incorporacions a l’equip docent de l’Escola de Música Núria Garriga

Tres nous professors s’incorporen a l’equip de l’Escola de Música Núria Garriga. L’Andrés Rodríguez, la Paula Cano i la Mariona Jerez són les noves cares que veuràs aviat pels passadissos de la nostra escola.

L’Andrés és el nou professor dels cursos de Cant Líric. La seva formació musical passa per diversos països, on ha pogut explorar diversos estils musicals, des de l’òpera i zarzuela fins als gèneres llatins i gòspel, així com ha pogut interpretar diferents papers. T’imagines estudiar cant líric i com treure el màxim de la teva veu amb el mític Tamino de La Flauta Màgica? Ara pots fer-ho possible amb l’Andrés!

La Paula i la Mariona s’encarregaran de liderar l’àrea de corda fregada. Són les noves professores especialitzades en violí i viola respectivament, i a més també portaran els cursos de sensibilització i cant coral. Les dues han finalitzat el Grau Professional dels seus respectius instruments als Conservatoris de Terrassa i del Liceu, a més de comptar amb una gran experiència docent i en altres àrees que complementen la formació musical que ofereixen, com ara la composició musical, la dicció o el desenvolupament psicomotriu dels més petits. Si vols estudiar violí o viola, elles són les millors professores per a fer-ho! Et guiaran pas a pas a través d’un programa d’aprenentatge personalitzat.

Vols conèixer les seves trajectòries amb més detall així com la resta de professors? Visita la secció de l’Equip Docent de l’Escola de Música Núria Garriga, coneix al nostre equip i comença ja a formar-te amb ells!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s