L’Aidan Meca aprova l’examen d’accés al Liceu

Una part essencial a la formació musical que oferim a l’escola és la preparació d’exàmens d’accés al conservatori. Aquest és precisament el procés que acabem de viure amb el nostre alumne Aidan Meca, i no podem estar més contents i orgullosos d’anunciar que l’Aidan ha aprovat l’examen del Conservatori de Música del Liceu! En només 3 anys des que va començar a estudiar a la nostra escola, ha aconseguit accedir a 5è de Grau Professional, el que li obre la porta a obtenir el títol oficial del grau i a continuar amb estudis superiors de música i arribar al seu somni de ser concertista de piano.

Per a l’examen, hem ajudat a l’Aidan a preparar un repertori complet, format per les següents peces:

  • Czerny – Estudi op. 740 núm. 12
  • Bach – Invenció a 3 veus núm. 1
  • Mendelssohn – Romanç sense paraules op. 30 núm. 6
  • Mozart – Sonata K309 núm. 7 (completa)
  • Bartók – Mikrokosmos sz. 139 v. 5
  • Czerny – Estudi op. 740 núm. 6

Donant encara un pas extra, l’Aidan va fer l’examen sense partitura, és a dir, va tocar totes aquestes grans obres de memòria, fet que sumat als nervis i a la tensió de les proves, encara dificulta més la interpretació. Tot l’equip de l’Escola de Música Núria Garriga et donem l’enhorabona, Aidan!

Voleu escoltar a l’Aidan? Al vídeo següent ens interpreta la primera de les peces que va presentar a l’examen, l’estudi de Czerny op. 740 núm. 12.

Si com l’Aidan, tu també vols presentar-te a les proves d’accés o bé necessites fer front a un examen, des de l’Escola de Música Núria Garriga et guiarem i prepararem per a que puguis presentar el millor repertori, t’ajudarem a treballar els aspectes musicals i no musicals, i puguis aconseguir així les teves metes amb èxit. Informa’t a la web de l’Escola de Música Núria Garriga, o contacta’ns a info@nuriagarriga.com o al 93 699 72 90.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s