Et vas perdre el nostre Concert de la Festa Major Rubí 2022?

Com cada any que participem a la Festa Major de Rubí, la ciutat es volca amb els nostres alumnes i el passat 30 de juny vam gaudir tots plegats del concert d’estiu de l’Escola de Música Núria Garriga a l’Ateneu de Rubí. En un escenari a l’aire lliure, envoltat de focus, instruments i un ambient molt especial i màgic, els alumnes de l’escola van regalar-nos grans actuacions musicals.

El cor infantil ens va interpretar Celebration i Believer, dos temes molt coneguts i de gran dificultat però que van defensar a la perfecció, acompanyats dels nostres alumnes de combo a les guitarres, baix, bateria i teclat. Sembla que portin tota la vida tocant junts! L’Alba Mayo, qui a més de presentar el concert magistralment, ens va oferir un repertori més internacional amb cançons d’Amy Winehouse i Bill Withers, mentre que la Mª José González va optar per un repertori de pop espanyol, amb cançons de mítics grups com La Oreja de Van Gogh i El Canto del Loco. Acompanyant-se amb la guitarra, la seva actuació de Lucía, de Joan Manel Serrat, va posar la pell de gallina a tot el públic assistent! Les dues cantants solistes van estar acompanyades pels alumnes del combo, qui van interpretar les cançons a la perfecció: Ivet Amargós i Mariona Jerez (cor), Xavi Domingo (guitarra), Arnau Miró (bateria), Ivan Nieves (bateria), Lucía Plana (guitarra), Albert Delgado (guitarra), Álex Mayo (guitarra), Víctor Marín (teclat i saxo) i Toni Monroy (saxo), amb els professors Marina Castillo (teclat) i Eloi Raso (baix).

Trobareu totes les actuacions completes al nostre canal de YouTube. Us deixem a continuació dues actuacions, Back to Black (Alba Mayo i el combo de l’Escola) i Lucía (Mª José González).

Activitats com tocar en concerts en públic són part dels plans d’estudis personalitzats de l’Escola de Música Núria Garriga. Aprèn a tocar en directe davant d’un públic i treu tot el teu potencial al costat del nostre equip docent. Informa’t a la nostra web dels cursos i activitats, i fes la teva matrícula online!

Des de l’Escola, volem aprofitar per agrair a l’Ajuntament de Rubí, a l’Ateneu i a totes les institucions, alumnes, professors, tècnics de llum i so, i sobre tot als familiars i assistents, per haver fet possible aquest concert tan únic que recordarem durant molt de temps. Ens veiem el curs vinent amb més música que mai!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s