Sobre l’Escola

Benvinguts al blog de notícies de l’Escola de Música i Taller Escènic Núria Garriga. Som una acadèmia situada a Rubí, que ve dedicant-se a la docència musical des de fa més de tres dècades. Durant aquest temps, són molts els estudiants que s’han graduat al Conservatori Superior del Liceu amb un excel·lent expedient acadèmic. Això es deu als mètodes educatius dels quals disposem a les nostres aules i per l’experiència i professionalitat del nostre equip docent.

És significatiu que l’Escola de Música i Taller Escènic Núria Garriga gaudeixi de reconeixement i prestigi en el món de la docència musical, avalada per la infinitud de mencions honorífiques emeses tant per empreses privades com per entitats públiques, que ha anat recollint l’escola durant la seva trajectòria, tant per la seva col·laboració i participació en esdeveniments i festivitats locals, com pels concerts que ve organitzant anualment.

L’Escola de Música i Taller Escènic Núria Garriga ha recolzat sempre les iniciatives encaminades a l’igualtat i la supressió de les barreres, tant físiques com mentals, mitjançant l’educació dels seus alumnes en els valors inherents a la música.

Disposem d’un ampli ventall de possibilitats i activitats diferents per a totes les edats, per tal d’adaptar-nos a les necessitats de cadascun dels alumnes. Dissenyem un pla d’estudis i d’aprenentatge específic per a cada alumne, per assegurar-nos així que anem al ritme adequat de treball i l’alumne pugui gaudir al màxim de la música, que és el nostre principal objectiu.

Si esteu interessats en més informació, consulteu la nostra web http://www.nuriagarriga.com o bé truqueu al 93 699 72 90. També ens podeu enviar un correu electrònic a info@nuriagarriga.com o venir a visitar-nos al carrer Cervantes 50, 2n 2a (08191 – Rubí). Estarem encantats d’ajudar-vos!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s