Celebrem el Concert de Nadal 2023 de l’Escola de Música Núria Garriga

El 2023 arriba ja a la recta final i tenim una bona notícia: torna el tradicional Concert de Nadal de l’Escola de Música Núria Garriga. Un any més, els nostres alumnes de cor modern i combo han preparat un repertori ple de nadales i molta música, tant cançons populars com les més actuals.

En aquesta nova ocasió, comptem amb dues novetats. La primera, l’espectacular ubicació: l’escenari serà el Celler de Rubí (Sala Annexa: accés cantonada carrers Pintor Coello amb General Prim).

Quan? Apunta’t bé la data: 18 de desembre a les 19:00h. Comença el compte enrere!

1702918800

  días

  horas  minutos  segundos

hasta

Concert de Nadal 2023

Com a segona novetat, el dia 22 de desembre, quatre dies després del concert, els alumnes del cor modern faran un recorregut pel Carrer Major peatonal de Rubí, realitzant diverses actuacions. La ruta, que començarà a la plaça del Casino i continuarà pel Carrer Major, tindrà diferents parades en alguns dels comerços més emblemàtics de la ciutat, amb sorpreses incloses. No et perdis cap de les actuacions i acompanya als nostres alumnes per a gaudir tots plegats de la millor música d’aquest Nadal!

Si com els nostres alumnes, tu també vols passar d’espectador a actuar dalt de l’escenari, no esperis als propòsits d’any nou i comença ja a aprendre a tocar el teu instrument preferit, a treure el màxim potencial a la teva veu o a compondre les teves pròpies cançons com ho fan els millors professionals.

Només a l’Escola de Música Núria Garriga aprendràs dins i fora de les aules actuant a concerts, on gaudiràs de la teva passió per la música. Matricula’t online!

Deixa un comentari